Sudjelovanje na sajmovima u BiH – Mostar i Gračanica

Sajam gospodarstva „Mostar 2015“ je najznačajnija gospodarska manifestacija sajamskog tipa u BiH s dugogodišnjom tradicijom. Ovogodišnja zemlja partner bio je Taiwan.
Sajam se održavao od 14.04. do 18.04.2015. godine u poslovnoj zoni Soko. Tu je nastupilo preko 700 izlagača iz 20 zemalja svijeta uz nazočnost brojnih stranih gospodarskih delegacija. Tvrtka Vodoskok d.o.o. predstavila se na izložbenom štandu županije Herceg-Bosanske (Kanton 10) u sklopu „paviljona 2 – tehnički sektor“.

Sajam gospodarstva Graposexpo održan je u Gračanici u periodu od 21.04. do 24.04.2015. godine i predstavlja značajan regionalni gospodarski događaj na kome je sudjelovalo preko 200 izlagača iz BiH.
Tijekom trajanja navedenih sajmova ostvarili smo mnogobrojne kontakte sa predstavnicima bosansko-hercegovačkih tvrtki specijaliziranih u oblasti vodoopskrbe i odvodnje (javna komunalna poduzeća, lokalni trgovci, građevinci itd.), vladinih agencija kao i projektantima te drugim stručnim djelatnicima. Uz dijeljeje promotivnih materijala naših principala:

HEPLAST PIPE, Prelog Hrvatska,
MIV, Varaždin Hrvatska,
SIMONA, Njemačka
PLASTITALIA, Italija
ELECTROSTEEL, Indija
FLEXALEN, Nizozemska
imali smo vrlo zanimljivu raspravu glede ponuđenih tehničkih rješenja, postizanja traženih standarda i razine kvalitete, konkurentnosti i mogućih poboljšanja poslovanja na čemu im iskreno zahvaljujemo.
Nadamo se da će ovi naši kontakti uroditi još boljom poslovnom suradnjom i zadovoljstvom svih strana.