O nama

Vodoskok d.d. je trgovačko društvo osnovano 2003. godine. U vrlo kratkom razdoblju postajemo vodeći distributer instalacijskih materijala za izgradnju infrastrukturnih objekata.

Prateći zahtjeve domaćeg i inozemnog tržišta, iz godine u godinu ostvarujemo konstantan rast i razvoj. Poslovni rezultat u 2015. godini s ukupnim prihodom od preko 50 milijuna € samo potvrđuje našu vodeću poziciju u branši na tržištu Republike Hrvatske i regije. Svake godine ulažemo značajna sredstva u povećanje kapaciteta, razvoj trgovačke i logističke mreže.

Danas u sustavu grupe Vodoskok djeluju slijedeće tvrtke i predstavništva :

Vodoskok d.d. , Zagreb – Hrvatska
Vodoskok d.o.o. ,  Tomislavgrad – Bosna i Hercegovina
Vodoskok Skopje Dooel Skopje – Makedonija
Heplast-pipe d.o.o. PrelogHrvatska – tvornicu PP i PEHD cijevi i spojnih komada
Fidens prijevoz d.o.o. Zagreb – prijevoznička tvrtka s više od 20 transportnih jedinica
Predstavništvo Vodoskok d.d. R. Srbija
Predstavništvo Vodoskok d.d. Slovenija
Vodoskok d.d. – Ogranak na Kosovu

Osnivanjem predstavništva u zemljama regije željeli smo se još više približiti našim potencijalnim i sadašnjim partnerima. Cilj nam je olakšati komunikaciju i ubrzati realizaciju budućih projekata, a sve s ciljem pružanja što kvalitetnije i brže usluge. Grupacija trenutno zapošljava preko 150 djelatnika koji svojom stručnošću, zalaganjem i predanim radom uvelike pridonose našem uspjehu.

Osnovna djelatnost društva je veleprodaja instalacijskih materijala za izgradnju sustava vodoopskrbe, odvodnje oborinskih i otpadnih voda, opskrbe prirodnim plinom, sustava drenaže, kablovske zaštite-DTK zaštita, sustava cijevne izolacije i predizoliranih sustava.

Sjedište Vodoskok grupe je u Zagrebu. Tu se nalazi i naš logistički centar koji se prostire na 20.000 m2 zatvorenog i otvorenog prostora te je u potpunosti opremljen za prihvat i isporuku svih materijala. Izgradili smo stabilan logistički sustav koji je svakodnevno spreman odgovoriti najsloženijim zahtjevima tržišta, a naši djelatnici jamče profesionalni i brzi tehnički, logistički, komercijalni i financijski servis našim partnerima.

Briga o okolišu, a posebno briga o dragocjenoj tekućini koja život znači – pitkoj vodi, glavne su teme današnjice. Stoga je i naša glavna misija osigurati kupcima visoko kvalitetne proizvode koji će osigurati potpuno nepropusne i zdravstveno ispravne vodoopskrbne sustave uz prihvatljive cijene, poštujući sve zahtjeve sustava upravljanja okolišem. Posebnu pažnju posvećujemo potrebama i zadovoljstvu naših partnera i krajnjih kupaca. Stoga smo naš sustav u potpunosti uskladili s važećim svjetskim standardima ISO 9001-2008 Sustav upravljanja kvalitetom te već prije spomenutim Sustavom upravljanja okolišem ISO 14001-2004.

Spoj modernog pristupa upravljanju i potrebna stručna znanja učinili su Vodoskok vodećom tvrtkom u branši u Republici Hrvatskoj i regiji te nezaobilaznim partnerom u izgradnji infrastrukturnih objekata. Našim kupcima osiguravamo visokokvalitetne proizvode gotovo svih značajnijih domaćih i svjetskih proizvođača instalacijskih elemenata i materijala, od kojih izdvajamo:

Gigapipe PP i PE korugirane cijevi za odvodnju i kanalizaciju – Heplast-pipe
PEHD korugirane cijevi za netlačnu odvodnju i kanalizaciju – Heplast-pipe
PEHD tlačne cijevi za opskrbu vodom, odvodnju i kanalizaciju – Heplast-pipe
PEHD tlačne cijevi za plinovode – Heplast-pipe
Reviziona okna PE, PP, GRP i spojni komadi – Heplast-pipe
PEHD spojni elementi za elektrofuzijsko zavarivanje – Plastitalia S.p.A
PEHD spojni elementi s produženim i kratkim nastavcima za zavarivanje – Simona
PVC i PP-MD cijevi i spojni komadi za netlačnu kanalizaciju – Ostendorf Holding-Osma
Cijevi od nodularnog lijeva – Electrosteel
Fazonski komadi i armature – MIV
GRP cijevni sustavi, CC i FW – Superlit
Sustave cijevne izolacije – Thermaflex
Predizolirani PB cijevni sustavi – Flexalen
PPR vodoopskrbni sustavi – Practo

Prateći našu viziju širenja trgovačke mreže ove smo godine osnovali i odjel maloprodaje s ciljem olakšavanja dostupnosti naših proizvoda krajnjim korisnicima. Cilj nam je njegovati partnerske odnose s našim kupcima, bilo da se radi o komunalnom  i vodoopskrbnom poduzeću, manjem trgovačkom društvu, obrtu ili krajnjem kupcu. Vaše zadovoljstvo nama je na prvom mjestu.

Stoga, obratite nam se s povjerenjem!

Vaš Vodoskok tim

Naše objave