Ekskluzivna zastupstva

Heplast pipe

HEPLAST PIPE d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača termoplastičnih cijevi i spojnih elemenata namijenjenih niskogradnji i visokogradnji.
GIGAPIPE – PP korugirane cijevi, GIGAPIPE – reviziona okna, PEHD cijevi za vodu, PEHD cijevi za plin, PEHD zaštitne cijevi…

Službena web stranica: www.heplast-pipe.hr

Electrosteel

Cijevi od nodularnog lijeva

Najveći proizvođač proizvoda od nodularnog lijeva na Indijskom podkontinentu, Electrosteel Casting Ltd. (ECL) je 1994. godine započeo proizvodnju.

Službena web stranica:  www.electrosteel.com

Simona

SIMONA u čitavom svijetu nudi širok program termoplastičnih poluproizvoda i proizvoda. Naša opsežna ponuda na raspolaganje Vam stavlja cijevi, fitinge, armature, ploče, šipke, profile i žice za zavarivanje kao proizvode sa raznovrsnom tehničkom primjenom (PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE i PETG).

Službena web stranica: www.simona.de

Gebr. Ostendorf – Osma

Jedan od vodećih proizvođača PP, PVC i PE cijevi i spojnih elemenata u Europi, Gebr. Ostendorf Kunststoffe započeo je proizvodnju davne 1973.  godine.

Službena web stranica: www.ostendorf-osma.com

Plastitalia

Plastitalia S.p.A., renomirani proizvođač spojnih elemenata za elektrofuzijsko zavarivanje, za distribuciju vode i plina.

Službena web stranica: www.plastitaliaspa.com

Egic

Egic-ov Practo program uveden je i posebno dizajniran da zadovolji potrebe opskrbe vodom u visokogradnji. PPR instalacijski materijali, cijevi i fitinzi izrađeni su od zelenog polipropilena (PP-R 80), istog materijala koji se opsežno upotrebljava u prehrambenoj i medicinskoj industriji jer nije štetan.

Službena web stranica: www.egic.com.eg

Stigma

Tvrtka Stigma je prva tvrtka, koja je započela s proizvodnjom dvoslojnih rebrastih cijevi u Sloveniji, kao i na širem području ovog dijela Europe. To je otvorilo nove mogućnosti korištenja cjevovodnih sustava od plastičnih materijala koji zbog svoje konstrukcije (tzv lahkostenske cijevi) omogućuju veću uštedu materijala, mnogo lakši transport i rukovanje zbog manje težine i predstavljaju značajno manji teret za okoliš.

Službena web stranica: www.stigma-cs.si

Superlit

Superlit Boru San A.S. je poznati svjetski proizvođač poliesterskih cijevi, revizionih okana i spojnih dijelova za primjenu u odvodnji i opskrbi vodom.

Službena web stranica: www.superlit.com

Redi

Tvrtka REDI, sa sjedištem u blizini Bologne (ITA),  uspješno proizvodi plastične spojne elemente više od 50 godina. Posebno želimo istaknuti mehanička sedla Easy Clip (LINK, PLUS, TECH) kao izvrsno rješenje za izvedbu kanalizacijskih priključaka na cjevovode od različitih vrsta materijala kao što su PE, PP, PVC, keramika, beton.

Službena web stranica: www.redi.it

F.I.V. – Fabrica Italiana Valvole

Proizvođać Pex/Alu Pex višeslojnih cijevi i fitinga za instalacije sustava vode i grijanja. Već 30 godina aktivni su na globalnom tržištu, te konkuriraju visokokvalitetnim proizvodima u skladu sa važećim svjetskim standardima ISO 9001-2008 i ISO 14001-2004.

Službena web stranica: www.fiv.it

B meters

Zahvaljujući iskustvu stečenom tijekom dvadesetpetogodišnje proizvodnje vodomjera, godine 1991 obitelj Budai odlučila je osnovati tvrtku B METERS srl.
Trenutna proizvodnja premašuje 1,5 milijuna vodomjera godišnje, što tvrtku B METERS stavlja na vodeće mjesto među proizvođačima na nacionalnoj i europskoj razini.
Raspon proizvoda uključuje kućne i industrijske vodomjere, mjerače protoka, mjerače topline (termometre) te razdjelnike topline, sve s mogućnošću direktnog očitanja ili s integriranim modulima za daljinski prijenos podataka o potrošnji.

Službena web stranica: www.bmeters.com